Club XL en XXL

Home Club XL en XXL

CLUB XLClub XL en XXL is voor jeugd van 12 tm 16 jaar, kerkelijk of niet kerkelijk , iedereen is welkom! Vanaf Oktober proberen we 1 x in de maand samen te komen in het Swetshok. We communiceren via een whats app groep, dan zijn we flexibel wat betreft data’s en tijden. Soms hebben de groepjes apart club , maar ook doen we wel gezamelijk. We bespreken een onderwerp of doen een activiteit , ook kijken we welleens een film en natuurlijk vieren we Sinterklaas! Het gezellig samen zijn staat voorop, daarom beginnen we altijd met een bakkie thee. Er wordt heel wat afgepraat ( ; Er kunnen altijd meer bij! Lijkt het je wat? Kijk in de Binding voor meer informatie en mail een van de Jeugdouderlingen!