Afkondiging 16 juni 2019 inzake voornemen uitbrengen beroep

Hieke Joustra
Reacties uitgeschakeld voor Afkondiging 16 juni 2019 inzake voornemen uitbrengen beroep

Afkondiging 16 juni 2019

Namens de kerkenraad mag ik mededelen dat op de afgelopen woensdag gehouden gemeenteavond het voorstel van de kerkenraad, om een beroep uit te brengen op dominee Margarithe Veen van de Protestantse gemeente Achlum-Hitzum, door de aanwezige gemeenteleden is aangenomen.

Daarom wil de kerkenraad nu dit beroep ook gaan uitbrengen.

De gemeente heeft echter nog 5 dagen de tijd om bezwaar te maken. Dat gaat dan om de gevolgde procedure, dus niet om de kandidaat. Mocht u bezwaar willen indienen tegen de gevolgde procedure, dus niet dan moet u dit uiterlijk vrijdag 21 juni 18.00 uur, schriftelijk, voorzien van uw naam en handtekening bij de scriba van de kerkenraad hebben gedaan.