Aktie Kerkbalans 2020

Arjen van Steinvoorn
Reacties uitgeschakeld voor Aktie Kerkbalans 2020

Geef voor je kerk!

Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari doen 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. ‘Geef voor je kerk’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2020.

Ook wij doen daar weer aan mee en daar zijn heel veel vrijwilligers mee bezig. Wij zetten deze vrijwilligers vrijdag 17 januari in het zonnetje. Onder het genot van koffie thee en wat lekkers worden de enveloppen uitgedeeld en vanaf zaterdag kunt u de folder in de bus verwachten. Alvast bedankt voor uw gift!