Bericht rondom de Stille Week

Arjen van Steinvoorn
Reacties uitgeschakeld voor Bericht rondom de Stille Week
Gedurende de Stille Week kunt u via de website van de Protestantse Kerk Nederland online-vespers volgen. PKN-website
Witte Donderdag
Er is geen dienst, maar we kunnen naar de Passion kijken op NPO1 om 20.30 uur.
Goede Vrijdag
Om 18.00 uur wordt op deze website een video-filmpje geplaatst. Dinsdag jl. heeft Tjebbe Witteveen opnamen gemaakt van een dienst, waarin ds. Margarithe Veen teksten uit het evangelie leest, afgewisseld met muziek van Jochem Schuurman.
Stille Zaterdag
Tussen Goede Vrijdag en Pasen in wordt op uitgekeken naar een teken van licht. Niet het duister heeft het laatste woord, maar het licht; niet de wanhoop, maar de hoop. Om dat ook zichtbaar te maken, bent u uitgenodigd om zaterdagavond 11 april een licht te ontsteken en deze voor het raam te plaatsen: “Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur dat nooit meer dooft.”
Paaszondag
Om 10.00 uur is op Omrop Fryslân de kerkdienst te zien, waarin voorgaat ds. Sytze Ypma en de muzikale medewerking komt van Klaas de Beer, Jochem Schuurman en Jaap de Kok.
Daarnaast zendt de NCRV/KRO op iedere dag van de stille week bijzondere programma’s uit, te vinden via deze link: https://www.kro-ncrv.nl/nieuws/kro-ncrv-brengt-de-goede-week-en-pasen-in-beeld