Klokken van Hoop

Arjen van Steinvoorn
Reacties uitgeschakeld voor Klokken van Hoop

De klokken van de Martinikerk luiden als teken van hoop en troost voor alle mensen: dat we samen denken aan en bidden voor al die mensen die ziek zijn of alleen thuis zitten.
Als signaal dat we samen respect hebben voor al die hulpverleners die zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid van medemensen.
De komende drie woensdagen zullen we de klokken van de Martinikerk laten luiden. Vanaf 19:00 luiden we een kwartier lang als hoop en troost voor onze ‘mienskip’.

En dat doen we niet alleen, maar in heel Nederland.

Het initiatief komt van de Paradijskerk in de binnenstad van Rotterdam. Onder het mom van  Klokken van Hoop’ roept de Paradijskerk alle kerken in de stad en omgeving op om mee te doen. De klokken zijn op woensdag 18 maart, 25 maart en 1 april te horen van 19.00 uur tot 19.15 uur.