´Mama´ Rose uit Rwanda bezoekt Franeker!

Een nieuw begin…project 40dagentijd 2019

´Mama´ Rose uit Rwanda bezoekt Franeker! Komt u ook?

Op maandag 8 april komt Rose Mukankaka, oftewel ´mama´ Rose uit Rwanda op bezoek in Friesland. Deze bijzondere vrouw is de oprichter van Mwana Ukundwa, een organisatie die zich meteen na de genocide (nu 25 jaar geleden!) inzette voor weeskinderen van wie de ouders waren vermoord. Nog steeds vangt Mwana Ukundwa wezen op, maar nu zijn het kinderen van wie de ouders overleden zijn aan aids. Rose, destijds zelf aan de dood ontsnapt, is inmiddels gepensioneerd, maar nog steeds speelt ze een belangrijke rol bij de organisatie. Ze heeft in de afgelopen jaren duizenden kinderen geholpen. Meer weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/40dagentijd.

´Mama´ Rose ziet ernaar uit om over haar werk te vertellen en om u te ontmoeten. Wij nodigen u van harte uit om naar haar verhaal te komen luisteren. Er is alle ruimte om vragen te stellen, dat waardeert onze gast zelfs enorm.

De avond waarop u Rose kunt ontmoeten is op 8 april, begint om 19:45 en vindt plaats in De Rank in Franeker (Zilverstraat 36, 8801 KC).

We hopen op een drukbezette, inspirerende en onvergetelijke ontmoeting!

Kunt u niet aanwezig zijn, kijk dan op www.kerkinactie.nl/bezoek2019. Hier vindt u een overzicht van alle buitenlandse gasten die Kerk in Actie tijdens de 40dagentijd heeft uitgenodigd. U bent van harte welkom om een van de gasten op een andere locatie te ontmoeten.

ZWO Ring Franeker