Maximaal 30 personen bij kerkdiensten

Hieke Joustra
Reacties uitgeschakeld voor Maximaal 30 personen bij kerkdiensten

De landelijke overheid heeft de maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus opnieuw aangescherpt. Dit betekent dat er nu maximaal dertig mensen bij de kerkdienst aanwezig mogen zijn. Als Protestantse Gemeente Franeker willen wij met het oog op de veiligheid van ons allen deze maatregelen volgen.

Dit betekent voor de kerkdienst van 11 oktober aanstaande, dat het alfabetisch rooster niet kan worden gevolgd. De gemeenteleden van wie de achternaam begint met de letters T t/m Z moeten helaas nog langer wachten voordat zij weer in de kerk aanwezig kunnen zijn.

In deze kerkdienst mogen alle kerkenraadsleden die bevestigd of herbevestigd worden of afscheid nemen, één gast meenemen. Daarnaast zullen alleen de overige kerkenraadsleden worden uitgenodigd om de gemeente te vertegenwoordigen. Op die manier zullen we uitkomen op maximaal 30 personen.

De dienst wordt uitgezonden via www.kerkomroep.nl en via ons You Tube kanaal.