Uitnodiging gemeenteavond 17 maart

Arjen van Steinvoorn
Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging gemeenteavond 17 maart

Gemeenteavond!!

We gaan weer een gemeenteavond houden. En wel op donderdag 17 maart om 19:30 uur in de Rank.
Op deze avond zullen we onder leiding van ds. Margarithe Veen en ds. Sytze Ypma twee onderwerpen behandelen.

Het eerste onderwerp is het voorstel voor verandering van de tekst in onze plaatselijke regeling, zodat de voorbereiding voor mensen die uitzien naar een huwelijk met een kerkelijke inzegening gelijk is aan mensen die uitzien naar een andere levensverbintenis met een zegen daarover in de kerk.
We willen heel graag de mening van de gemeenteleden hierover horen.

Het tweede onderwerp deze avond is “hoe heb jij/heeft u de afgelopen twee jaar beleefd”.

Voor sommige mensen waren de afgelopen twee jaar niet heel veel anders dan anders. Terwijl voor anderen het juist een hele moeilijke of eenzame tijd is geweest. We willen tijdens de gemeenteavond jou/u graag horen. Het is niet alleen horen, maar misschien ook wel het hart luchten.
We hopen op een mooie opkomst in de prachtig verbouwde Rank.

Namens de kerkenraad,

Vriendelijke groeten,