Woensdag 25 maart: de klokken luiden opnieuw om 19.00-19.15 uur

Hieke Joustra
Reacties uitgeschakeld voor Woensdag 25 maart: de klokken luiden opnieuw om 19.00-19.15 uur
De klokken van de Martinikerk luiden vanavond om 19.00 tot 19.15 uur opnieuw als teken van hoop en troost voor alle mensen.
Als signaal dat we samen respect hebben voor al die hulpverleners die zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid van medemensen. Als teken van hoop en troost voor allen die getroffen zijn door het Corona-virus.
De klokken luiden in heel Nederland; het initiatief komt van de Paradijskerk in de binnenstad van Rotterdam. Onder het mom van Klokken van Hoop’ roept de Paradijskerk alle kerken in de stad en omgeving op om mee te doen. Het klokgelui is te horen op woensdag 18 maart, 25 maart en 1 april van 19.00 uur tot 19.15 uur.