Kerkbalans en bijdragen

Home Kerkbalans en bijdragen

Actie kerkbalans 2023

Al bijna 2000 jaar is de kerk voor ontelbaar veel gelovigen van grote betekenis De eerste beschrijvingen over de Martinikerk in Franeker komen uit 1421. Al 6 eeuwen lang bouwen we aan de gemeente, passen we op het gebouw en dat blijven we doen.

Na een roerige periode van afstand en voorzichtig weer bij elkaar komen kunnen we elkaar toch weer wekelijks echt ontmoeten, al worden we nu geconfronteerd met hoge energielasten. Wel blijven we de deuren open houden. Ook Omrop Fryslân heeft ons weer gevonden! Daarnaast blijven de online diensten goed bekeken en zijn we ook via de computer of YouTube verbonden.
Zo blijven we het goede nieuws verspreiden.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?

Geef dan vandaag voor de kerk van morgen.

 

Actie Kerkbalans is er nu ook in een digitale uitvoering.

Iedereen waarvan het email adres bekend is heeft al een bericht gekregen met een unieke code. Daar is al veel gebruik van gemaakt en we kregen leuke reacties over hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk dit gaat. Iedereen zonder bekend email adres en diegene die nog niet hebben gereageerd krijgen in januari een brief en folder in de bus. U kunt dan op de gebruikelijke wijze uw toezegging doen door het antwoordformulier in te vullen. Ook kunt u alsnog digitaal uw toezegging invullen.

Klik op onderstaande foto of op deze link, voor het digitaal invullen van Actie Kerkbalans. Het registratie nummer wat u nodig heeft staat op de toezeggingsbrief welke u per mail of via de contactdames en heren heeft ontvangen.

 

Actie KerkbalansGeef vandaag voor de kerk van morgen

Met het digitaal invullen maken we het u en ons gemakkelijk

Mocht u vragen hebben dan mag u altijd mailen naar: kerkelijkbureau@pkn-franeker.nl

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage en medewerking!

College van kerkrentmeesters
Protestantse Gemeente Franeker.