Zomer openstelling Martinikerk

Home Zomer openstelling Martinikerk

U bent van harte welkom in de Martinikerk
Breedeplaats 2
Franeker
Openingstijden:  Vanaf 4 juli ‘s woensdags t/m zaterdags van 14.00-17.00 uur  (juli en augustus 2020)

In en rondom de Martinikerk is een Corona-protocol van kracht. In de kerk volgt u de aangegeven looproute. Er zijn vrijwilligers aanwezig, die u nader informeren omtrent protocol en bezienswaardigheden. Er kunnen 30 personen tegelijkertijd in de kerk aanwezig zijn. Door de zomer openstelling van de kerk bieden we gemeenteleden, maar ook mensen van buiten Franeker de gelegenheid om toch even in de kerk te kunnen zijn. Er is ruimte om te bidden en een kaarsje aan te steken en ook om te genieten van het monumentale erfgoed.

De kerk wordt in de zomer op zeven woensdagavonden beschikbaar gesteld aan de Academie van Franeker voor hun Simmerjûn – colleges. Deze activiteit valt volledig onder de verantwoordelijkheid van de Academie.